Du er her: Forsiden Dugnad

Dugnad i RIHK

RIHK har faste dugnader som utføres av foreldre. Til å organisere og koordinere disse har klubben en hovedansvarlig for dugnader. I tillegg skal hvert lag ha en dugnadsansvarlig. Hvis et lag ikke har dugnadsansvarlig, vil lagleder bli benyttet som dugnadsansvarlig.

Lerkendalsdugnaden er obligatorisk for alle i RIHK. Lerkendalsdugnaden gir kjærkommen inntekt til klubben. Deltagelse på Lerkendals dugnaden gir adgang til den tilhørende RBK fotballkampen.I tillegg til vasking og rydding av Lerkendal stadion vil det i sesongen bli noe dugnad i forbindelse med kiosksalget i Leangen. Dette er det RIHK Elite som administrerer og det er i første omgang snakk om bidrag på kampdager. Uansett vil dette ikke bli mere enn et par ganger i løpet av hele sesongen. Dette vil også gi klubben vår sårt tiltenkte dugnads kroner

Dugnadsansvarliges oppgaver

a. Hovedansvarlig for dugnader

Hovedansvarlig for dugnader setter opp dugnadslister for Lerkendalsdugnaden. I tillegg sender vedkommende ut varsel for Lerkendalsdugnaden og har hovedansvar for all koordinering av dugnader.

Hovedansvarlig for dugnader:

  • Håkon Aas
  • Mobil: 98 00 05 27
  • Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

b. Dugnadsansvarlig for laget

Hvert enkelt lag har en dugnadsansvarlig som velges for et kalenderår. Valget skal foregå så tidlig som mulig i januar måned. Den dugnadsansvarlige for laget har følgende oppgaver:

1. Koordinere dugnadsoppsettet for sitt lag med hovedansvarlig i RIHK samt å ha ansvar for at vaskingen og ryddingen av Adidas blir utført i henhold til avtale mellom klubben og RBK (4 – 6 kamper pr. sesong)

2. Delta på vasking eller rydding

3. Hente og dele ut kampbilletter før kampstart (hentes på ryddebua)

4. Melde tilbake til hovedansvarlig navn på frammøtte og hvor mye tid som ble brukt snarest mulig etter avviklet rydding / vasking

Mer informasjon om dugnadene på Lerkendal finnes under egen fane på hjemmesida til RIHK. Oversikt over lagenes dugnadsansvarlige ligger under lagsidene. Dersom er lag ikke har valgt dugnadsansvarlig, er det lagleder som fungere som dugnadsansvarlig.

Håper alle stiller opp på dugnadene! Dugnadene er en meget viktig inntektskilde for klubben, og en glimrende mulighet til å møte hyggelige og flinke foreldre og medlemmer av klubben.

 
  • Sponsorer
  • Sponsorer
  • Sponsorer
  • Sponsorer
  • Sponsorer
  • Sponsorer
  • Sponsorer

Kontaktinformasjon

Adresse:
Rosenborg Ishockeyklubb Allianseidrettslag
Postboks 4169, Valentinlyst
7450 Trondheim

Kontonummer:
6401.06.03852 
Organisasjonsnummer:
984 071 760

Verdigrunnlag

Vennskapsklubb

NHL Klubben Nashville Predators er vennskapsklubb med RIHK.

predatorslogo

Bli tilhenger på Facebook!

Facebook Følg Rosenborg Ishockeyklubb på Facebook