Du er her: Forsiden Hockeyskole

Rosenborgs hockeyskole

Alle gutter og jenter i alderen 4 til 9 år er hjertelig velkomne på hockeyskolen vår!

Sesongen 16/17 starter hockeyskolen torsdag 23. september.

Vårt mål er å gi barn og ungdom et godt sportslig og sosialt tilbud. Vi ønsker å være flest mulig, lengst mulig for å bli best mulig. Les om verdigrunnlaget vårt her.

Hockeyskolen arrangeres samtidig med treningene for de minste på torsdager klokka 17:15-18:15 og lørdager 13.15-14.15 i Leangen Arena. Selv om du ikke har anledning til å være med fra starten, er det ingenting i veien for å bli med senere. Vi tar fortløpende inn nye deltakere, både før og etter oppstart!

PRIS

Første måned er gratis.

Semesteravgift (høst/vår) er kr. 700, hvis man ikke leier utstyr og kr. 900 med utstyrsleie. Vi tar ikke lenger depositum for utleie.

Dette inkluderer medlemskap i Rosenborg Ishhockeyklubb (RIHK). Registrer barna her.

LÅN AV UTSTYR

Ta med skøyter og helst kølle, hjelm og votter/hansker. Vi har noen hjelmer, hansker og køller til utlån. Vi har også mye beskyttelsesutstyr til utleie.

Halsbeskyttelse, susp og sokker må man kjøpe selv. Vi har noe i materialboden, og XXL bruker å ha et godt utvalg.

UTSTYRSBUA

Utstyrsbua finnes i Leangen ishall under tribunen til høyre for sekretariatet. Her kan du låne utstyr og kjøpe kamptrøye og andre RIHK-effekter.

Åpningstid: Torsdager fra kl 16:30 til 18:30 (og under de fleste mikrotreninger på lørdager 13.00-14.00).

Materialforvalter for rekrutt /HS i sesongen 2016/17 er Robert Næss.

SPILLERDRAKT

Ingen må ha spillerdrakt. Ønsker du likevel å ha en Rosenborg-kampdrakt, kan du kjøpe den i utstyrbua vår eller ved felles bestillinger gjennom lagleder.

Hjemmedrakt er hvit med svart tekst / logo og bortedrakt er svart med hvit tekst / logo - med etternavn på ryggen og nummer på rygg og arm. Klubben bruker enten PRO strømper som kan bestilles sammen med draktene eller enkle helhvite strømper. Ta kontakt med lagleder for nærmere informasjon.

ETTER HOCKEYSKOLEN

Hockeyskolen går fram til jul. Etter at hockeyskolen er ferdig, kan spilleren fortsette i Rosenborg på Mikro (4-7 år), Mini (8-9 år) eller Jentelaget. For nærmere laginfo for våre yngste lag klikk MikroMini eller Jentelaget.

Registrer barna her.

AKTIVITETSDAGER

Det arrangeres rundt fem aktivitetsdager for hockeykolelag og Mikro i løpet av en sesong. Astor, Leangen, Rosenborg, Leik og Tiller arrangerer alle sin egen aktivitetsdag. Da spilles det tre kamper á cirka 20 minutter per lag, alle får spille like emye, ingen teller mål, og etterpå er det premie og diplom til alle.

I løpet av sesongen har vi i RIHK flere sosiale arrangementer for å bli bedre kjent, både på og av isen

DUGNADSARBEID

RIHK er en foreldredrevet klubb. Vi er helt avhengig av at vi som foreldre drar lasset sammen, i form av at folk stiller opp som for eksempel foreldrekontakt for "sin" årgang, lagleder, trener på is, dugnadsansvarlig, sliper, materialforvalter, i styret eller lignende.

Ikke alle har anledning til å ta på seg et verv. Vi setter likevel pris på at dere stiller opp og er med på å styrke den sosiale biten, som er så viktig for oss. Det er utrolig viktig at unger og voksne føler seg velkomne og trives sammen, på trening og kamp! Vi har sett at det å samles rundt ei sjokoladekake etter trening er  med på å styrke lagånd og vennskap. Alle er velkomne og oppfordres til å ta sosiale initiativ!

For å holde treningsavgiftene så lave som de er, må alle foreldre delta på minst to dugnader i året. Vi i RIHK er så heldige å ha verdens beste dugnad: Vi gjør klar tribunene på Lerkendal stadion før Rosenborg BK spiller kamp. Som bonus får vi gratisbilletter til kampen! Denne dugnaden må vi ta godt vare på.

Tips: I Aftenposten 29. januar 2009 stod det en interessant artikkel om barn og idrett med tittelen "best for barn" - les denne her.

Ved spørsmål, ta kontakt med ansvarlig for hockeyskolen, Espen Kibsgaard, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen .

Vi håper å se mange små på isen i høst. Velkommen skal dere være!

 
  • Sponsorer
  • Sponsorer
  • Sponsorer
  • Sponsorer
  • Sponsorer
  • Sponsorer
  • Sponsorer

Kontaktinformasjon

Adresse:
Rosenborg Ishockeyklubb Allianseidrettslag
Postboks 4169, Valentinlyst
7450 Trondheim

Kontonummer:
6401.06.03852 
Organisasjonsnummer:
984 071 760

Verdigrunnlag

Vennskapsklubb

NHL Klubben Nashville Predators er vennskapsklubb med RIHK.

predatorslogo

Bli tilhenger på Facebook!

Facebook Følg Rosenborg Ishockeyklubb på Facebook