Du er her: Forsiden Forsiden Nyhetsarkiv God jul og godt nytt år

God jul og godt nytt år

Julen 2015

Da har vi allerede passert halve sesongen 2015/16. Vi har hatt meget stor aktivitet i høst og vi kan bl.a. nevne Summit i august, hockeyskole i høsferien, det nye RIHK OFF arrangementet i november og nå nylig vår tradisjonelle julecup for mikro og mini 3. juledag. I vinterferien arrangerer vi også en hockeyskole som vi er i god gang med å planlegge.

Vi vil spesielt berømme de gode gamle dugnadsheltene Robert og John som har pusset opp og fått skikkelig orden på vår materialbod for rekrutt som ligger under tribunen i Leangen Arena. Der har de også hengt opp gamle lagbilder, drakter og diverse vimpler vi har mottatt i årenes løp til vår ærverdige klubb som vi er så stolte av.

Vi deltar denne sesongen med lag i U18 Elite og i den lokale serien har vi 2 lag i U13 og 3 lag i U11 serien. På rekrutt drives det også meget godt og klubben har fått mange nye aktive medlemmer i løpet av høsten.

Vi ønsker å takke alle som bidrar til at klubben kan holde dette høye aktivitetsnivået. Dette er våre trenere, lagledere, materialforvaltere, slipere, foreldrekontakter, og alle som har roller eller bidrar rundt vår aktivitet. Dere gjør en fantastisk innsats og vi håper dere alle blir med i mange år til og bidrar for våre alles barn/ungdommers store interesse.

Til slutt vil vi selvfølgelig takke alle dere aktive spillere som sørger for at vi foresatte skal ha noe og holde på med og ikke minst få se og oppleve eres iherdige innsats på isen!

Vi ønsker dere alle en Riktig God Jul og et Fortreffelig Godt Nyttår!

Styret i Rosenborg Ishockeyklubb

Ståle Gagnås

Styreleder

 
  • Sponsorer
  • Sponsorer
  • Sponsorer
  • Sponsorer
  • Sponsorer
  • Sponsorer
  • Sponsorer

Kontaktinformasjon

Adresse:
Rosenborg Ishockeyklubb Allianseidrettslag
Postboks 4169, Valentinlyst
7450 Trondheim

Kontonummer:
6401.06.03852 
Organisasjonsnummer:
984 071 760

Verdigrunnlag

Vennskapsklubb

NHL Klubben Nashville Predators er vennskapsklubb med RIHK.

predatorslogo

Bli tilhenger på Facebook!

Facebook Følg Rosenborg Ishockeyklubb på Facebook