Du er her: Forsiden Forsiden Nyhetsarkiv

Årsmøte

Rosenborg ishockeyklubb avholder årsmøte den 20. mai 2015 kl. 19:00 på møterommet i Leangen Arena.

Saksliste

1. Godkjenne de stemmeberettigede.

2. Godkjenne innkallingen, sakliste og forretningsorden.

3. Velge dirigenter, sekretærer samt 2 representanter til å underskrive protokollen.

4. Behandle idrettslagets årsmelding, herunder eventuelle gruppeårsmeldinger.

5. Behandle idrettslagets regnskap i revidert stand.

6. Behandle innkomne forslag og saker.

7. Fastsette medlemskontingent.

8. Vedta idrettslagets budsjett.

9. Behandle idrettslagets organisasjonsplan.

10. Bestemme hvilke idrettslag allianse-idrettslaget skal organisere.

11. Valg til styret og valgkomité

For å ha stemmerett på årsmøtet må man være fylt 15 år, og hatt gyldig medlemskap i minst 1 måned og ha oppfylt medlemsforpliktelsene, jf. NIFs lov § 2-5.  Ingen kan møte eller avgi stemme ved fullmakt, jf. NIFs lov § 2-9.

Årsmøtesaker/forslag må meldes styret innen 10. mai til Arve Moksnes på mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

Styret i Rosenborg Ishockeyklubb

   
Cool

Juniorene starter sommersesongen

Hurra, sommeren er snart her og sommertreningssesongen for juniorene kommende sesong starter allerede i morra Dette blir 12 uker med intensiv jobbing med fysikk og kapasitet fram til fellesferien

Arnt Gullikstad, Joakim Rønning Iversen og Chris Ruud har ansvaret for sommertreningene. Det blir opprettet en egen facebook-gruppe for RIHK sommertreninger 2015. Sørg for å bli med på den siden for fortløpende info. Vi inviterer og samler alle fra U16 til U20 (til og med 1994 årgangen som spilte sesongen som var) til disse sommertreningene.

Opplegget blir grovt som følger:

Mandag og onsdag begge dager kl 2000-2100 - Cross fit hos CrossFit Trondheim i Falkenborgveien 37. Alle trener samtidig som en stror gruppe med 2 instruktører. Litt annerledes Xfit enn hos MaxPuls. Opplegget og innholdet bygges gradvis opp over 4+4+4 uker,

Tirsdag og torsdag kl 2000-2130: Litt variert - F.eks, styrketrening med vekter på CrossFit Trondheim, eller spenst/hurtighet/utholdenhet i Granåsen osv... Her kan det hende at gruppa deles i 2 litt avhengig av innhold. Dette organiseres og planlegges underveis av Arnt, Joakim og Chris.

I tillegg 1-2 økter fredag-søndag med individeult tilpasset egentrening.

Vi ønsker å ha et kick-off møte hvor trenerne presenterer opplegget og målene vi skal jobbe mot i sommerperioden. Informasjon om dette kick-off møtet følger snart.

Velkommen til sommersesongen!

   

Lue og buff selges fra materialbua

Nye tøffe luer og buffer med RIHK logo ankommet lager. Selges fra materialbua til RIHK under tribunene i Leangen Arena - åpent på tirsdager kl 17:30-18:30. Priser: Lue kr. 150,- og Buff kr. 50,- For bilder se klubbens offisielle facebook-side - LINK.

   

Selge, kjøpe, bytte eller gi bort hockeyutstyr

RIHK har en egen facebookside for å selge, kjøpe, bytte eller gi bort hockeyutsyr.

Link til denne finnes HER.

   

FC U16 sluttspill

Rosenborg kvalifiserte seg til sluttspillet i FC U16. Resultatene fra kvalifiseringa kan leses HER. Sluttspillet spilles i Stavanger i palmehelga. Klubben gratulerer U16 med kvalifiseringa og ønsker lykke til med sluttspillet.

   

Bli med på løkkehockeydag!

Søndag 8. februar inviterer vi til løkkehockeydag på uteisen ved Rosenborg park. Arrangementet starter kl. 10.00 og varer til kl. 13.00. Her er litt info om løkkehockeydagen. 

Les mer …

   

RIHK arrangerer U16 FC kvalifisering

RIHK arrangerer kvalifisering til U16 forbundscup (FC) i Leangen ishall 31. januar og 1. februar.

Det er 4 lag som deltar i Trondheim hvor de 2 beste lagene går videre til U16 FC-en (totalt 8 lag) senere i sesongen.

De 4 U16 lagene som deltar i kvalifiseringa i Trondheim den siste helga av januar er: Lørenskog, M/S, Rosenborg og Ski.

Kampopppsett ligger her.

   

Ønsker du å bidra?

Foreldre! Vi vet at dere sitter på mye kompetanse. Styret skal sette sammen et arbeidsutvalg og er på jakt etter foreldre/frivillige med kunnskap innen områdene markedsføring, grafisk design, kommunikasjon og foto. Føler du deg truffet og er interessert å bidra i noen timer? Ta kontakt med styrets sekretær Elin Fosshaug Olsø på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen .

   

Velkommen til ett nytt hockey år med Rosenborg Micro og hockeyskole.

Godt nytt år, alle sammen på mikro og hockeyskolen!

Velkommen til  Rosenborg mikro til dere som har deltatt på hockeyskole i høst, og som har lyst til å være med videre. Og velkommen tilbake til gamle mikrokjenninger;)

Her kommer litt praktisk info om hvordan treningsopplegget blir denne sesongen. MERK: Innkalling til foreldremøte nederst i infoen!

Klikk "Les mer..." (nede til høyre)

 

Les mer …

   

God jul 2014!

Julen 2014

Da har vi passert halve sesongen 2014/15 og julefreden senker seg til og med  for ishockeyspillere, en kort stakket stund. Og før all juleribba er fortært, så er vi på banen igjen med vår tradisjonelle 3. juledags cup for mini og micro.

Etter en trasig start på sesongen for trøndersk hockey, med bortfallet av RIHK Elite i GET Ligaen, har vi nå 4  lag i junior / landsomfattende serier (Trondheim har ikke hatt dette på veldig mange år), vu stiller med mange egne og samarbeidende lag i kretserien, samt eget jentelag og ikke minst flott rekruttering på mini/micro og hockeyskole. Det gror godt i trøndersk hockey og ikke minst i Rosenborg Ishockeyklubb som landets eldste sammenhengende drevet klubb med oppunder 300 aktive spillere.  Dette skal vi alle både spillere og øvrige medlemmer være stolte av!  Vi er mange, har plass til alle, og har utvikling av mennesket og spilleren som fokus.

Vi ønsker å takke alle som bidrar til at klubben kan holde dette høye aktivitetsnivået. Dette er sportslig ledelse, trenere, lagledere, materialforvaltere, slipere, foreldrekontakter, og alle som har roller eller bidrar rundt vår aktivitet. Dere gjør en fantastisk innsats og vi håper dere alle blir med i mange år til og bidrar for våre alles barn/ungdommers store interesse.

Til slutt vil vi selvfølgelig takke alle dere spillere som trener og gjør en fantastisk innsats for at vi foresatte skal ha noe og holde på med :-) ikke minst å se deres iherdige innsats på isen!

Vi ønsker dere alle en riktig God Jul!

Styret i Rosenborg Ishockeyklubb

Arve Moksnes

Styreleder

 

   
  • Sponsorer
  • Sponsorer
  • Sponsorer
  • Sponsorer
  • Sponsorer
  • Sponsorer
  • Sponsorer

Kontaktinformasjon

Adresse:
Rosenborg Ishockeyklubb Allianseidrettslag
Postboks 4169, Valentinlyst
7450 Trondheim

Kontonummer:
6401.06.03852 
Organisasjonsnummer:
984 071 760

Verdigrunnlag

Vennskapsklubb

NHL Klubben Nashville Predators er vennskapsklubb med RIHK.

predatorslogo

Bli tilhenger på Facebook!

Facebook Følg Rosenborg Ishockeyklubb på Facebook